Αγιοσ Παντελεημονασ - ΑΓΙΟΣ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΑΣ!!!!!!!!!!!!!!! - YouTube - Από την πόλη της φλώρινας, στα σύνορα με τον νομό πέλλας.

Αγιοσ Παντελεημονασ - ΑΓΙΟΣ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΑΣ!!!!!!!!!!!!!!! - YouTube - Από την πόλη της φλώρινας, στα σύνορα με τον νομό πέλλας.. Από την πόλη της φλώρινας, στα σύνορα με τον νομό πέλλας. Η τοποθεσία στην παραμυθένια πλατεία του χωριού, με το δωμάτιο πάνω σε μια καταπληκτική ταβέρνα με ωραία θέα. Αύριο όπως κάθε χρόνο γιορτάζεται στις ορθόδοξες εκκλησίες κάθε 27 ιουλίου, η μνήμη του άγιου παντελεήμονα. Ζωντανεσ αναμεταδοσεισ των ιερων ακολουθιων του ιερου ναου αγιου παντελεημονοσ γλυφαδασ επίσημη σελίδα. Ο αγιοσ παντελεημονασ επε αναπτύσσει και υλοποιεί ένα σύστημα υποδομών,ικανό να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις των ελλήνων αλλά και των επισκεπτών του εξωτερικού, σεβόμενη και καλύπτοντας όλες τις απαραίτητες πιστοποιήσεις και διεθνείς προδιαγραφές.

Jul 26, 2019 · αγιοσ παντελεημονασ: Το είχεν εκεί, ώσπου να γινότανε καλά ο άρρωστος, κατόπιν έκανε κι αυτός ένα όμοιο βάσταγμα κι επήγαινε και τα. Η τοποθεσία στην παραμυθένια πλατεία του χωριού, με το δωμάτιο πάνω σε μια καταπληκτική ταβέρνα με ωραία θέα. Φάσγανον ἑβδομάτῃ λάχεν εἰκάδι παντελεήμων. Jul 26, 2019 · από αυτές ξεχώριζαν δύο από τις εικόνες του αγίου παντελεήμονα, η μεγάλη, ασημοσκέπαστη που ήταν πάντα γεμάτη από ευλαβικά τάματα και η άλλη που παρίστανε τον άγιο παντελεήμονα με τον επίσκοπο κυρηνείας χρύσανθο γονατιστό στα αριστερά του.

ΜΕΖΕΔΟΠΩΛΕΙΟ | ΑΓΙΟΣ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΑΣ ΛΙΜΝΗ ΒΕΓΟΡΙΤΙΔΑ ...
ΜΕΖΕΔΟΠΩΛΕΙΟ | ΑΓΙΟΣ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΑΣ ΛΙΜΝΗ ΒΕΓΟΡΙΤΙΔΑ ... from greekcatalog.net
Πατέρας του ήταν ο ευστόργιος, ο οποίος ήταν εθνικός και μετά τις νουθεσίες του. Φάσγανον ἑβδομάτῃ λάχεν εἰκάδι παντελεήμων. Αύριο όπως κάθε χρόνο γιορτάζεται στις ορθόδοξες εκκλησίες κάθε 27 ιουλίου, η μνήμη του άγιου παντελεήμονα. Ο αγιοσ παντελεημονασ επε αναπτύσσει και υλοποιεί ένα σύστημα υποδομών,ικανό να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις των ελλήνων αλλά και των επισκεπτών του εξωτερικού, σεβόμενη και καλύπτοντας όλες τις απαραίτητες πιστοποιήσεις και διεθνείς προδιαγραφές. Από την πόλη της φλώρινας, στα σύνορα με τον νομό πέλλας. Ζωντανεσ αναμεταδοσεισ των ιερων ακολουθιων του ιερου ναου αγιου παντελεημονοσ γλυφαδασ επίσημη σελίδα. Παράρτημα χρόνιων παθήσεων θεσσαλονίκης «ο άγιος παντελεήμονας». Η τοποθεσία στην παραμυθένια πλατεία του χωριού, με το δωμάτιο πάνω σε μια καταπληκτική ταβέρνα με ωραία θέα.

Το είχεν εκεί, ώσπου να γινότανε καλά ο άρρωστος, κατόπιν έκανε κι αυτός ένα όμοιο βάσταγμα κι επήγαινε και τα.

Το παράρτημα (πρώην θεραπευτήριο χρόνιων παθήσεων «ο άγιος παντελεήμονας») στεγάζεται στο 7ο χλμ. Η τοποθεσία στην παραμυθένια πλατεία του χωριού, με το δωμάτιο πάνω σε μια καταπληκτική ταβέρνα με ωραία θέα. Φάσγανον ἑβδομάτῃ λάχεν εἰκάδι παντελεήμων. Το είχεν εκεί, ώσπου να γινότανε καλά ο άρρωστος, κατόπιν έκανε κι αυτός ένα όμοιο βάσταγμα κι επήγαινε και τα. Αποτελεί ουσιαστικά τη μεγαλύτερη δομή και φιλοξενεί το μεγαλύτερο αριθμό. Κατεξοχήν προστάτης των αναπήρων ο άγιος παντελεήμων θεωρείτο γιατρός και μάλιστα. Πατέρας του ήταν ο ευστόργιος, ο οποίος ήταν εθνικός και μετά τις νουθεσίες του. Jul 26, 2019 · από αυτές ξεχώριζαν δύο από τις εικόνες του αγίου παντελεήμονα, η μεγάλη, ασημοσκέπαστη που ήταν πάντα γεμάτη από ευλαβικά τάματα και η άλλη που παρίστανε τον άγιο παντελεήμονα με τον επίσκοπο κυρηνείας χρύσανθο γονατιστό στα αριστερά του. Ο αγιοσ παντελεημονασ επε αναπτύσσει και υλοποιεί ένα σύστημα υποδομών,ικανό να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις των ελλήνων αλλά και των επισκεπτών του εξωτερικού, σεβόμενη και καλύπτοντας όλες τις απαραίτητες πιστοποιήσεις και διεθνείς προδιαγραφές. More images for αγιοσ παντελεημονασ » Jul 26, 2018 · στην κίο (καύκασο) «όποιος πονούσε πήγαινε στον άγιο παντελεήμονα κι έπαιρνε ένα βάσταγμα (αφιέρωμα) από την εικόνα του και το κρεμούσε στο εικονοστάσι του. Εικόνα του αγίου παντελεήμονα του 13ου αιώνα με σκηνές από τη ζωή του, από τη μονή της αγίας αικατερίνης του σινά. Ζωντανεσ αναμεταδοσεισ των ιερων ακολουθιων του ιερου ναου αγιου παντελεημονοσ γλυφαδασ επίσημη σελίδα.

Jul 26, 2018 · στην κίο (καύκασο) «όποιος πονούσε πήγαινε στον άγιο παντελεήμονα κι έπαιρνε ένα βάσταγμα (αφιέρωμα) από την εικόνα του και το κρεμούσε στο εικονοστάσι του. Πατέρας του ήταν ο ευστόργιος, ο οποίος ήταν εθνικός και μετά τις νουθεσίες του. Jul 26, 2019 · αγιοσ παντελεημονασ: Ο αγιοσ παντελεημονασ επε αναπτύσσει και υλοποιεί ένα σύστημα υποδομών,ικανό να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις των ελλήνων αλλά και των επισκεπτών του εξωτερικού, σεβόμενη και καλύπτοντας όλες τις απαραίτητες πιστοποιήσεις και διεθνείς προδιαγραφές. Εικόνα του αγίου παντελεήμονα του 13ου αιώνα με σκηνές από τη ζωή του, από τη μονή της αγίας αικατερίνης του σινά.

Φωτισμός LED - Μ.Χ.Α. ΑΓΙΟΣ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΑΣ (Ιεράπετρα ...
Φωτισμός LED - Μ.Χ.Α. ΑΓΙΟΣ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΑΣ (Ιεράπετρα ... from www.omniphos.gr
Ο άγιος παντελεήμονας (παλιά ονομασία πάτελι) είναι ορεινό χωριό του νομού φλώρινας και βρίσκεται στο νοτιοανατολικό άκρο του νομού, σε απόσταση 38,6 χλμ. Το είχεν εκεί, ώσπου να γινότανε καλά ο άρρωστος, κατόπιν έκανε κι αυτός ένα όμοιο βάσταγμα κι επήγαινε και τα. Φάσγανον ἑβδομάτῃ λάχεν εἰκάδι παντελεήμων. Κατεξοχήν προστάτης των αναπήρων ο άγιος παντελεήμων θεωρείτο γιατρός και μάλιστα. Από την πόλη της φλώρινας, στα σύνορα με τον νομό πέλλας. Το petrino βρίσκεται στην πλακόστρωτη πλατεία του παλαιού παντελεήμονα, ανάμεσα στα πλατάνια, και διαθέτει καφέ και παραδοσιακό εστιατόριο. Εικόνα του αγίου παντελεήμονα του 13ου αιώνα με σκηνές από τη ζωή του, από τη μονή της αγίας αικατερίνης του σινά. Η τοποθεσία στην παραμυθένια πλατεία του χωριού, με το δωμάτιο πάνω σε μια καταπληκτική ταβέρνα με ωραία θέα.

Αύριο όπως κάθε χρόνο γιορτάζεται στις ορθόδοξες εκκλησίες κάθε 27 ιουλίου, η μνήμη του άγιου παντελεήμονα.

Το petrino βρίσκεται στην πλακόστρωτη πλατεία του παλαιού παντελεήμονα, ανάμεσα στα πλατάνια, και διαθέτει καφέ και παραδοσιακό εστιατόριο. Από την πόλη της φλώρινας, στα σύνορα με τον νομό πέλλας. Jul 26, 2019 · από αυτές ξεχώριζαν δύο από τις εικόνες του αγίου παντελεήμονα, η μεγάλη, ασημοσκέπαστη που ήταν πάντα γεμάτη από ευλαβικά τάματα και η άλλη που παρίστανε τον άγιο παντελεήμονα με τον επίσκοπο κυρηνείας χρύσανθο γονατιστό στα αριστερά του. Jul 26, 2018 · στην κίο (καύκασο) «όποιος πονούσε πήγαινε στον άγιο παντελεήμονα κι έπαιρνε ένα βάσταγμα (αφιέρωμα) από την εικόνα του και το κρεμούσε στο εικονοστάσι του. Jul 26, 2019 · αγιοσ παντελεημονασ: Στο χωριό κατοικούν σύμφωνα με την απογραφή του 2011 984 κάτοικοι. Ζωντανεσ αναμεταδοσεισ των ιερων ακολουθιων του ιερου ναου αγιου παντελεημονοσ γλυφαδασ επίσημη σελίδα. Το παράρτημα (πρώην θεραπευτήριο χρόνιων παθήσεων «ο άγιος παντελεήμονας») στεγάζεται στο 7ο χλμ. Η τοποθεσία στην παραμυθένια πλατεία του χωριού, με το δωμάτιο πάνω σε μια καταπληκτική ταβέρνα με ωραία θέα. Πατέρας του ήταν ο ευστόργιος, ο οποίος ήταν εθνικός και μετά τις νουθεσίες του. More images for αγιοσ παντελεημονασ » Αύριο όπως κάθε χρόνο γιορτάζεται στις ορθόδοξες εκκλησίες κάθε 27 ιουλίου, η μνήμη του άγιου παντελεήμονα. Εικόνα του αγίου παντελεήμονα του 13ου αιώνα με σκηνές από τη ζωή του, από τη μονή της αγίας αικατερίνης του σινά.

Κατεξοχήν προστάτης των αναπήρων ο άγιος παντελεήμων θεωρείτο γιατρός και μάλιστα. Φάσγανον ἑβδομάτῃ λάχεν εἰκάδι παντελεήμων. Το petrino βρίσκεται στην πλακόστρωτη πλατεία του παλαιού παντελεήμονα, ανάμεσα στα πλατάνια, και διαθέτει καφέ και παραδοσιακό εστιατόριο. Το είχεν εκεί, ώσπου να γινότανε καλά ο άρρωστος, κατόπιν έκανε κι αυτός ένα όμοιο βάσταγμα κι επήγαινε και τα. Από την πόλη της φλώρινας, στα σύνορα με τον νομό πέλλας.

ΜΕΖΕΔΟΠΩΛΕΙΟ | ΑΓΙΟΣ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΑΣ ΛΙΜΝΗ ΒΕΓΟΡΙΤΙΔΑ ...
ΜΕΖΕΔΟΠΩΛΕΙΟ | ΑΓΙΟΣ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΑΣ ΛΙΜΝΗ ΒΕΓΟΡΙΤΙΔΑ ... from greekcatalog.net
Το petrino βρίσκεται στην πλακόστρωτη πλατεία του παλαιού παντελεήμονα, ανάμεσα στα πλατάνια, και διαθέτει καφέ και παραδοσιακό εστιατόριο. Παράρτημα χρόνιων παθήσεων θεσσαλονίκης «ο άγιος παντελεήμονας». More images for αγιοσ παντελεημονασ » Φάσγανον ἑβδομάτῃ λάχεν εἰκάδι παντελεήμων. Κατεξοχήν προστάτης των αναπήρων ο άγιος παντελεήμων θεωρείτο γιατρός και μάλιστα. Το είχεν εκεί, ώσπου να γινότανε καλά ο άρρωστος, κατόπιν έκανε κι αυτός ένα όμοιο βάσταγμα κι επήγαινε και τα. Αποτελεί ουσιαστικά τη μεγαλύτερη δομή και φιλοξενεί το μεγαλύτερο αριθμό. Από την πόλη της φλώρινας, στα σύνορα με τον νομό πέλλας.

Εικόνα του αγίου παντελεήμονα του 13ου αιώνα με σκηνές από τη ζωή του, από τη μονή της αγίας αικατερίνης του σινά.

Η τοποθεσία στην παραμυθένια πλατεία του χωριού, με το δωμάτιο πάνω σε μια καταπληκτική ταβέρνα με ωραία θέα. Ο άγιος παντελεήμονας (παλιά ονομασία πάτελι) είναι ορεινό χωριό του νομού φλώρινας και βρίσκεται στο νοτιοανατολικό άκρο του νομού, σε απόσταση 38,6 χλμ. Ο αγιοσ παντελεημονασ επε αναπτύσσει και υλοποιεί ένα σύστημα υποδομών,ικανό να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις των ελλήνων αλλά και των επισκεπτών του εξωτερικού, σεβόμενη και καλύπτοντας όλες τις απαραίτητες πιστοποιήσεις και διεθνείς προδιαγραφές. Jul 26, 2019 · αγιοσ παντελεημονασ: Φάσγανον ἑβδομάτῃ λάχεν εἰκάδι παντελεήμων. Jul 26, 2019 · από αυτές ξεχώριζαν δύο από τις εικόνες του αγίου παντελεήμονα, η μεγάλη, ασημοσκέπαστη που ήταν πάντα γεμάτη από ευλαβικά τάματα και η άλλη που παρίστανε τον άγιο παντελεήμονα με τον επίσκοπο κυρηνείας χρύσανθο γονατιστό στα αριστερά του. Από την πόλη της φλώρινας, στα σύνορα με τον νομό πέλλας. Στο χωριό κατοικούν σύμφωνα με την απογραφή του 2011 984 κάτοικοι. Αποτελεί ουσιαστικά τη μεγαλύτερη δομή και φιλοξενεί το μεγαλύτερο αριθμό. Ζωντανεσ αναμεταδοσεισ των ιερων ακολουθιων του ιερου ναου αγιου παντελεημονοσ γλυφαδασ επίσημη σελίδα. Το petrino βρίσκεται στην πλακόστρωτη πλατεία του παλαιού παντελεήμονα, ανάμεσα στα πλατάνια, και διαθέτει καφέ και παραδοσιακό εστιατόριο. More images for αγιοσ παντελεημονασ » Το παράρτημα (πρώην θεραπευτήριο χρόνιων παθήσεων «ο άγιος παντελεήμονας») στεγάζεται στο 7ο χλμ.

Posting Komentar (0)
Lebih baru Lebih lama